healing

Bij healing draait het om het opsporen van blokkades, het laten verdwijnen hiervan en het stimuleren van het zelfhelend vermogen. 

Alles is energie. Bij een Reikisessie wordt verbinding gemaakt met de universele energie. De energie die wij in wezen ook zijn. Deze energie laat ik d.m.v. mijn handen op je neer te leggen door je heen stromen en contact maken met dat stukje in jouzelf. Hierdoor ontspannen lichaam en geest waardoor het zelfhelend vermogen geactiveerd wordt. 

Alles is energie. Bij een Reikisessie op afstand wordt verbinding gemaakt met de universele energie. De energie die wij in wezen ook zijn. Hierdoor ontspannen lichaam en geest waardoor het zelfhelend vermogen geactiveerd wordt. Deze sessie is zowel voor mens als dier te boeken.

Tijdens de Engelenhealing geef ik de engelen energie door. Hierbij geef jij zelf aan de engelen door wat je geheald wilt hebben. Tijdens een sessie laat ik de energie stromen volgens een aantal stappen. De energie gaat hierdoor weer vrijelijk stromen. 

Ons lichaam bestaat uit een fysiek lichaam en energielagen eromheen. Tijdens de Jassentechnieksessie worden deze energielagen opgeschoond zodat alle energie die daar niet of niet meer thuishoren worden verwijderd. Dit werkt door op ons fysieke lichaam. Dit geeft ontspanning en ruimte om te zien welk pad je wilt bewandelen.

In en rond je hoofd zitten 32 energiepunten die banen vormen, ook wel Bars genoemd. Access Bars zijn bepaalde punten die onderwerpen in ons leven weergeven. Tijdens deze behandeling worden de energiepunten aangeraakt wat zorgt voor ontlading wat betreft die onderwerpen.

Tijdens een sessie wordt je teruggezet in je midden, dus in je kracht. Je mag weer voelen wie je in wezen bent. Een wezen van liefde tot in iedere cel van je lichaam. 

× Afspraak maken? Stuur een appje!