massages

Toe aan een massage? Bij ontspanningspraktijk Padme ben je aan het juiste adres! Ontspanning is waar het bij Padme om draait. 

Een goede massage is een kado voor lichaam en geest. Het activeert het zelfhelend vermogen door o.a. de grens op te zoeken van weerstand en ontspanning. Een massage is opgebouwd uit verschillende technieken waarbij mijn basis klassieke massage is. Verder gebruik ik technieken uit de trachering, rolfing, ritmisch, felderkreis en cramio sacraal. D.m.v. een ontspanningsmassage of een deep tissue breng ik het lichaam terug in balans, waardoor blokkades, spanning en pijn losgelaten kunnen worden. Hierdoor ontstaat een diepe ontspanning en in die staat zit het zelfhelend vermogen van ons lichaam. 

Bij een Jade stone behandeling wordt gebruik gemaakt van geslepen stenen van Chinese Jade. Deze stenen worden op een plaat verwarmd tot lichaamstemperatuur. Jade is een edelsteen met een zachte, maar ook krachtige werking. Het kan veel rust en ontspanning brengen doordat het blokkades oplost, waardoor de energie weer door het lichaam kan stromen. Het brengt het lichaam weer in balans. 

Bij de hot stone massage wordt gebruik gemaakt van warme olie en basaltstenen. Deze stenen zijn geslepen door de natuur en worden in een speciale bak opgewarmd tot 46 graden. Door de warmte van deze stenen ontspant de spier en komt er een betere doorbloeding op gang. Hierdoor worden o.a. de stofwisseling en lymfe geactiveerd. Kortom een herlijk ontspannende behandeling!

Dit is een behandeling met 8 etherische oliën. Dit zijn werkzame stoffen die uit alle delen van de plant afkomstig zijn. Deze behandeling is ontwikkeld door Dr. D. Hall. Door deze 8 oliën in een vaste volgorde en met speciale technieken in te masseren. In de energiebanen wordt het parasympatische zenuwstelsel in balans gebracht. Hierbij wordt Balance en Lavendel gebruikt om stress te verminderen. Melaleuca en On Guard geven ons immuunsysteem een boost. Aroma Touch en Deepblue werken op onze spieren, waardoor deze ontspannend en ontstekingsremmend kunnen werken. Wild Orange en Peppermint brengen het lichaam en de geest in balans. Bij elkaar een heerlijke behandeling die voor een diepe ontspanning kan zorgen. 

Op o.a. voeten zitten reflexpunten die corresponderen met delen van ons lichaam zoals onze organen en gewrichten, maar ook onze chakra’s en energiebanen. Door op beide voeten al deze punten te masseren, wordt de energie van deze delen geactiveerd zodat de energie weer kan gaan en er ontspanning ontstaat. 

Tijdens de zwangerschap is het belangrijk om goed voor jezelf en je kindje te zorgen. Het is heel fijn om een ontspannende massage te krijgen tijdens de zwangerschap. Door de veranderende hormonen kun je ongemakken ervaren. Door een massage gericht op de zwangerschap kom je lekkerder in je lichaam en ontspan je. Verder zorgt het dat de doorbloeding gestimuleerd wordt en er endorfine aangemaakt wordt. Dit zorgt voor ontspanning van lichaam en geest. De baarmoeder is een spier die mee ontspant wat door het kindje als ruimte ervaren wordt. 

× Afspraak maken? Stuur een appje!